StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як знизити рівень холестерину: смачний спосіб

24 липня 2020, 22:14
Певні продукти можуть знизити рівень холестерину ЛПНЩ.
Холестерин
Деякі продукти можуть знизити рівень холестерину ЛПНЩ / Фото: nahnews.org

Високий рівень холестерину зазвичай означає, що у вашій крові дуже багато воскоподібної речовини, так званого холестерину ЛПНЩ. Холестерин ЛПНЩ називають "поганим" холестерином, тому що він може призвести до ряду серцевих ускладнень, таких як серцевий напад. Це досягається за рахунок звуження артерій, які постачають серце кров'ю.

Накопичення холестерину ЛПНЩ зазвичай є результатом нездорового способу життя, постійно поганого харчування, пише Express.co.uk.

Певні продукти можуть знизити рівень холестерину ЛПНЩ і запобігти пов'язані з цим ризики.

відео дня

Збільшення споживання корисних для серця компонентів, таких як фрукти і овочі давно вважаються корисною дієтою, але дослідження також зробили кілька дивовижних відкриттів.

Дослідження, проведене Пенні Кріс-Етертон, доктором філософії в Університеті штату Пенсільванія, видатним професором харчування, показало, що поєднання сирого мигдалю, темного шоколаду і какао значно знижує кількість частинок ЛПНЩ в крові людей з надмірною вагою і ожирінням, сказано у статті, опублікованій в журналі Американської кардіологічної асоціації.

"Важливо зрозуміти це: ідея не в тому, щоб люди їли багато шоколаду і мигдалю, щоб знизити рівень ЛПНЩ", - сказала вона.

"Дозволено мати близько 270 дискреційних калорій в день, і коли такі продукти, як мигдаль, темний шоколад і какао, споживаються разом як дискреційна їжа, вони приносять користь для здоров'я, на відміну від інших дискреційних продуктів, таких як булки, наприклад",- додає професор.

Минулі дослідження показали користь для здоров'я від помірної кількості мигдалю, темного шоколаду і несолодкого какао.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти