StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поїв і на уханьску заразу захворів: названі продукти, які вбивають імунітет

15 березня 2020, 14:40
Не всі продукти корисні, особливо в цей непевний час, коли важливо всіляко протистояти вірусу. Убивці імунітету є практично на кожному столі.
Названо продукти, які вбивають імунітет / Instagram
Названо продукти, які вбивають імунітет / Instagram

Напевно, ви зараз здригаєтеся від слова коронавірус, і автоматично тягнетеся читати все, що пишуть на цю тему. Уханська зараза заполонила наші голови і вже змінила наше життя до невпізнання. Одна думка про можливі наслідки доводить нас до божевілля. Панічний стан періодично опановує нами. Особливо складно тим, хто звик усе чітко планувати.

Зараз, коли новий коронавірус атакує, а в країні ввели обмежувальні заходи, важливо самому не зробити собі ведмежу послугу і не вбити імунітет.

Ви вже, напевно, прочитали тисячу порад, як вберегти себе від китайського вірусу. При цьому купили багато продуктів, забарикадувалися і чекаєте, коли коронавірус пронесеться мимо.

відео дня

Але вбивці імунітету, які відкриють двері будь-якій хворобі, у вас на столі. Не всі продукти корисні, особливо в ці непевні часи, коли важливо всіляко протистояти вірусу.

Главред дізнався, які продукти вбивають імунітет - відмовтеся від них, щоб зберегти здоров'я.

Продукти, які знижують імунітет

Чому білий хліб шкідливий

Білий хліб, як правило, люблять наші діти. Але й ми самі часто ласуємо батоном або булочками. Однак білий хліб шкідливий для організму, зокрема, порушує роботу імунітету. Справа в тому, що в складі білого хліба містяться компоненти (в тому числі і глютен), які сприяють зниженню рівня Т-лімфоцитів і бета-клітин в організмі. Що в підсумку відбувається? Все просто - наминаючи кожен день за обидві щоки білий хліб, ми самі забираємо у себе сили і починаємо слабшати. Тобто, поїли і начебто наситилися, а реально - стали слабкими і вразливими.

Чому цукор знижує імунітет

Напевно, вас сильно дратують ті, хто говорить, що цукор шкідливий для здоров'я. Якщо це правда, тоді це ваше вразливе місце. Особливо зараз, коли ви сидите вдома і постійно нервуєте – скоріше за все, без пину каву та чаї п'єте. Так ось, цукор в вашому чаї та каві б'є по вашому імунітету. А якщо бути більш точними, то цукор призводить до руйнування селену в організмі, який потрібен для ефективної роботи його захисних сил. Таким чином, чим більше цукру ви споживаєте, тим слабшими ви стаєте.

Чому котлети і відбивні небезпечні для здоров’я

Діти на карантині, ви працюєте вдома. Або ви не працюєте вдома, але діти все одно на карантині. І ви напевно в свій вихідний готуєте гори котлет і відбивних, щоб вашому сімейству було, ніж підкріпитися. Тільки важливо розуміти, що цим самим ви власноруч руйнуєте здоров'я своїх рідних.

Справа в тому, що коли ви смажите котлети і відбивні, то під час термічного впливу на рослинне масло (а саме на ньому, швидше за все, ви готуєте) утворюється так званий трансжир, який страшенно шкодить органам шлунково-кишкового тракту і захисним силам організму в цілому. Намагайтеся смажені котлетки і биточки їсти не частіше, ніж раз на тиждень. В іншому випадку, пошкодуєте.

Нагадаємо, раніше з'явилася шокуюча заяву вчених - виявляється, постійне вживання кефіру завдає шкоди організму. Окрім того, в певних випадках стакан кефіру перед сном - це небезпечно для здоров'я!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти