StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо смак у роті, який може бути симптомом інфаркту

5 січня 2021, 22:34оновлено 6 січня 2021, 12:11
Він може бути попереджувальним знаком.
Серце, лікування
Він може бути попереджувальним знаком. / eluniverso.com

Якщо людина помічає незвичайний присмак у роті, який часто називають кислим, це може бути попереджувальним знаком.

Видання Express.co.uk, захворювання ясен або пародонтит можуть привести до серцевих захворювань, так як скупчення "поганих" бактерій в роті може потрапити в кровотік і, відповідно, викликати незвичайний смак у роті.

читайте такожЯк робити профілактику хвороб серця-відповідь вчених

Інші симптоми захворювання ясен включають неприємний запах з рота, втрату зубів або запалення ясен. Професор Адам Тейлор з Ланкастерського університету сказав: "серце, невід'ємна частина життя. Воно сидить у своїй захисній клітці в скрині і виконує свою роботу без будь-яких зовнішніх ознак для власника. Рот повний бактерій, як хороших, так і поганих. Погані бактерії можуть потрапити в кровотік з рота і викликати запалення кровоносних судин, що може привести до серцево-судинних захворювань".

Протягом десятиліть дослідники вивчали зв'язок між захворюванням ясен і здоров'ям серцево-судинної системи. Це зовсім інший тип нальоту, який складається з жиру, холестерину, кальцію та інших речовин, що містяться в крові, які можуть накопичуватися всередині артерій.

Цей жировий наліт, відомий як атеросклероз, є відмінною рисою і живильним середовищем для серцевих захворювань і серцевих нападів. За даними Healthline, коли приплив крові до серця значно або повністю заблокований, у вас Серцевий Напад.

Два симптоми, які часто зустрічаються при серцевих нападах, болі в грудях і болі в щелепі. Біль в щелепі іноді описують як відчуття сильного зубного болю.

Прийняття рішень про здоровий спосіб життя, таких як дотримання здорової збалансованої дієти і регулярні вправи, - вірний спосіб знизити ризик серцевого нападу.

Є також менш відомі фактори ризику, про які слід знати.

Дослідження показують, що занадто багато або занадто мало сну може підвищити ризик.

Також важливо знизити рівень стресу. Harvard Health пояснює: "хронічний стрес може посилити запалення в організмі, що, в свою чергу, може підвищити високий кров'яний тиск і знизити рівень" хорошого"холестерину ЛПВЩ".

Вправи можуть допомогти протидіяти шкідливим наслідкам стресу і поліпшити здоров'я серцево-судинної системи за рахунок контролю ваги, підвищення рівня холестерину і зниження артеріального тиску.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти