StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Магнітна буря з 1 червня 2021 вдарить по нервах і здоров'ю: що робити

1 червня 2021, 09:05оновлено 9 червня 2021, 10:34
Відкоригований прогноз магнітних бур на червень 2021 стверджує, що удар буде середньої сили – але дуже тривалим.
Магнітна буря з 1 червня 2021 вдарить по нервах і здоров'ю що робити
Магнітна буря з 1 червня 2021 вдарить по нервах і здоров'ю: що робити / 1zoom.ru

Магнітні бурі в червні 2021 починаються з самого першого дня літа. Відкоригований прогноз магнітних бур на червень 2021 стверджує, що удар буде середньої сили – але дуже тривалим: він затягнеться до кінця робочого тижня.

Магнітні бурі можуть тривати до декількох днів. При цьому сила удару розподіляється нерівномірно: сила удару спочатку наростає, в якийсь момент досягає піку - а потім йде на спад. Одночасно з силою магнітних збурень у метеозалежних людей наростає, а потім йде на спад почуття нервозності, головні болі, загострення хронічних захворювань і загальне нездужання.

Тому експерти і радять під час інтенсивних геомагнітних збурень, якщо можна, залишатися вдома, скоротити фізичні навантаження й уникати стресів.

читайте такожДень захисту дітей та День батьків 2021: особливості та найкращі привітанняМагнітна буря 1 червня 2021 почне набирати силу з самого ранку: ще до 9 ранку по Києву сила удару досягне трьох балів, а до кінця робочого дня (близько 18:00 за Києвом) – вже чотирьох. NASA уточнює, що планетарний індекс підскочить майже вчетверо: з позначки 5 на позначку 18.

Цього дня можливі запаморочення, скачки тиску і задишка. У ніч із вівторка на середу метеозалежні люди можуть скаржитися на безсоння або їм можуть приснитися кошмари. Перед сном варто прийняти розслаблюючу ванну і лягти раніше.

Магнітна буря 2 червня 2021 демонструє дзеркально протилежну картину: сила удару сягатиме чотирьох балів у першій половині дня – а от ближче до обіду знизиться до трьох балів. Планетарний індекс опуститься до 15.

Цього дня вірогідний занепад сил і підвищена нервозність. Варто частіше заряджатися позитивними емоціями: читати добрі веселі книги, час від часу відволікатися на перегляд коротеньких кумедних відео, ввечері подивитися комедію. Вдень варто пити більше чистої води, а ввечері випити заспокійливого трав'яного чаю.

Магнітна буря 3 і 4 червня 2021 буде вже слабкою: сила удару не перевищить трьох балів, а планетарний індекс – позначки 8.

У ці дні варто частіше провітрювати приміщення, ввечері і вранці влаштувати собі неспішну прогулянку. Про всяк випадок до кінця не варто далеко прибирати ліки від тиску і хронічних захворювань (якщо у людини є такий діагноз).

читайте такожЦерковний календар свят у травні 2021: дати Вознесіння і Трійці

Підвищений тиск: симптоми і що робити, якщо у людини високий тиск

читайте такожПосівний календар на червень 2021: що робити в городі і в саду

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти