StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Квартет червоних магнітних бур кінця березня 2021: як захиститися

27 березня 2021, 05:30оновлено 30 березня 2021, 12:15
Прогноз магнітних бур на березень 2021 залишив найсильніші удари під кінець: магнітні бурі 28, 29, 30 і 31 березня 2021 досягнуть червоного рівня небезпеки.
Сильні магнітні бурі з 28 березня 2021 червона загроза як пережити
Сильні магнітні бурі з 28 березня 2021 - червона загроза: як пережити / 1zoom.ru

Календар магнітних бур на березень 2021 видався насиченим на геомагнітні атаки – але найсерйозніший удар очікує на нас наприкінці місяця. Це будуть настільки сильні і тривалі магнітні бурі, що їхній вплив відчують навіть здорові люди.

За даними сервісу Магнітні бурі Гісметео, атака на судини починаеться ще з вечора суботи, 27 березня. Це будуть коливання середньої сили в чотири бали - і припадуть вони на пізній вечір. Тому на деяких людей чекає безсонна ніч із суботи на неділю. Хтось стане більш дратівливим, а хтось - навпаки, надмірно апатичним.

читайте такожКалендар магнітних бур на квітень 2021: коли вдарять найсильніші удариСитуацію погіршить переведення годинників на літній час 2021 в Україні: встати доведеться на годину раніше, до того ж зіб'ється біологічний годинник (ритми) організму.

Сильні магнітні бурі з 28 березня 2021 червона загроза як пережити

За даними NASA, магнітна буря 28 березня 2021 стане головним випробуванням для метеопатів: при силі в п'ять балів її планетарний індекс підскочить із позначки 5 відразу до 25. Головна небезпека в цей час - це спазм судин, який провокує сильні головні болі, запаморочення і, можливо, навіть мігрені і непритомність. Тому в неділю варто стежити за своїм тиском і тримати під рукою потрібні ліки (від головного болю і тиску).

Сильні магнітні бурі з 28 березня 2021 червона загроза як пережити

А ось за даними Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця (ФІАН), пік всього цього геомагнітного неподобства припаде на магнітні бурі 29 і 30 березня 2021. Саме їх сайт відзначає як бурі червоного рівня небезпеки.

У ці дні потрібно частіше дихати свіжим повітрям: на прогулянках або провітрювати приміщення. Також варто пити більше свіжої води. Від енергетиків, жирної і смаженої їжі краще відмовитися. А головна порада - побільше спати.

Магнітна буря 31 березня 2021 буде вже досить слабкою. Головна небезпека тут - це занепад сил після метеоударів попередніх днів. Але "лікувати" його енергетиками на зразок кави не варто, краще лікування тут - це відпочинок.

Сильні магнітні бурі з 28 березня 2021 червона загроза як пережити

Підвищений тиск: симптоми і що робити, якщо у людини високий тиск

читайте такожМісячний посівний календар на квітень 2021: що і коли робити

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти