StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Експерти з'ясували, чому чоловікам мало однієї жінки

2 липня 2021, 19:58
Вчені переконані, що вся справа в генетиці.
весілля_венчаніе_любовь_брак
Вся справа в генетиці і полігамності представників сильної статі / 1zoom.ru

Експерт з'ясували, чому більшість чоловіків змагається між собою і прагне мати багато жінок. Вони стверджують, що вся справа в полігамності, яка у чоловіків закладена здавна і на генетичному рівні.

Як пише Pronedra, біологи вважають, що чоловіча полігамія відбувається ще з тваринного світу. Нібито поведінкою чоловіка управляє просоціальний гормон аргінін-вазопресин. А коли у чоловіка починаються проблеми у відносинах, кількість гормону збільшується і саме це штовхає його на зраду.

Американський психолог Ендрю Смайлер припускає, що в процесі еволюції людина прагне виключно до моногамії і сімейного життя з коханою половинкою, а те, що чоловік зраджує - наслідок його пошуків "єдиною і неповторною".

відео дня

Так звідки ж береться чоловіче бажання до зрад:

Експерти стверджують, що воно безпосередньо пов'язане з психологічними проблемами в сім'ї. Зокрема, чоловікам легше піти з дому і втішитися новою жінкою, ніж з'ясувати стосунки зі старою.

Також згадується виховання. А іменн-приклад батька або його відсутність. В цьому випадку чоловіки шукають можливість самоствердження і чомусь роблять це через представниць прекрасної половини.

читайте такожВчені розкрили секрет того, як люди вмирають від розбитого серцяСоціологічні опитування показали, що змінюють в основному ті чоловіки, чий рівень IQ нижче 110. Високоінтелектуальні представники сильної статі більш стримані у відносинах і практично не ходять "наліво".

Однак, статистичні дані говорять, що більше 70% чоловіків ненавидять одноманітність і з радістю заведуть інтрижку з симпатичною незнайомкою.

Втім, чоловіки настільки переконливі, що їм можна повірити навіть в дурну брехню. Особливо, якщо вважаєш його єдиним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти