StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Експерти розповіли, що важливіше для схуднення - вправи або дієта

6 липня 2021, 07:02
Як тільки ви почнете тренуватися, вам потрібно їсти, щоб виконувати свої вправи.
схуднення_віси
Вони доповнюють один одного, вони повинні працювати разом / 1zoom.ru

Щоб схуднути, вам знадобиться дефіцит калорій, а це означає, що вам потрібно спалювати більше калорій, ніж ви споживаєте.

Найпростіший спосіб зробити це-їсти менше калорій і спалювати калорії за допомогою вправ. Але що важливіше для схуднення-дієта або вправи?

Щоб з'ясувати це, Express.co.uk поговорила з триразовою олімпійською фігуристкою по шорт-треку і власницею Roar Fitness London Сарою Ліндсі.

Що важливіше для схуднення-дієта або вправи?Можливо, ви чули, що втрата ваги на 80% складається з харчування і на 20% з вправ або що " прес робиться на кухні", але жодне з цих тверджень не є повністю вірним.

читайте такожКомбуча і схуднення: лікар дала відповідь

Схуднення або досягнення мети в тілі-це стовідсоткова прихильність плану, який складається з вправ і здорової дієти з обмеженням калорій.

Фактично, Олімпієць і власниця Roar Fitness London Сара Лінсдей стверджує, що вправи і дієта однаково важливі.

Незалежно від того, скільки ви тренуєтеся або яку вагу піднімаєте, вам необхідно споживати потрібну кількість калорій, щоб залишатися здоровим.

Сара сказала: "дієта абсолютно необхідна. Неважливо, яка ваша мета, ви повинні харчуватися для оптимального здоров'я, і ви ніколи не повинні йти на компроміс ".

Оптимальне здоров'я - це ваше повне фізичне, емоційне благополуччя і благополуччя у відносинах, і вам необхідно їсти, щоб підтримувати оптимальну вагу для вашого зростання і віку і мати шанобливе і здорове ставлення до їжі.

Сара додала: "бути здоровим для мене означає Просто позбутися від хвороб, це не означає бути хворим. Ви можете бути в хорошій формі і бути нездоровим, або є аспекти, які можуть бути нездоровими, навіть якщо ви в хорошій формі.

"Якщо я порівнюю себе зараз з тим часом, коли я була спортсменом, то, як ми тренувалися, обсяг роботи, яку ми виконували, і те, як сильно ми себе змушували, були не особливо здоровими. Хоча я була надзвичайно здоровою і сильною, я думаю, що моя імунна система завжди була під загрозою і завжди боролася з хворобою, боролася з застудою, опухлими залозами і тому подібним.

Сара додала: "мені подобається бути в хорошій формі і бути сильною, і користь від цього трохи відрізняється від того, що я просто не хворію. Дуже важливо проявляти активність і діяти. Тренування і постійний рух відіграють величезну роль в тому, щоб не напружуватися, а в тому, щоб ваше серце і легені були здоровими.

Звичайно, все це може вплинути на те, скільки жиру у вас в організмі... але є велика різниця між здоров'ям і хорошою формою.

Оптимальне здоров'я-це знайти золоту середину і можливість займатися спортом, тренуватися, бути сильним і бути максимально здоровим у всіх відносинах, що сприятиме довголіттю.

Так як же дізнатися, що ви їсте для оптимального здоров'я?

Що ж, багато в чому це залежить від того, як ви себе почуваєте.

Сара зазначила: "подивіться, як часто ви хворієте, скільки у вас енергії, чи добре ви спите, прокидаєтеся ви вранці з апетитом і бажаєте займатися спортом або відчуваєте, що вам потрібно подрімати в середині. дня?

"Це основи, але тут також проявляється сила, тому що, коли ви сильні і в хорошій формі, повсякденне життя стає простіше. Чим ти сильніший, тим легше стає все, що ти робиш".

Харчування для оптимального здоров'я-це основа, але коли ви додаєте вправи, вам потрібно зрозуміти, як правильно харчуватися, щоб підтримувати цю вправу і змінити своє тіло.

Як тільки ви почнете тренуватися, вам потрібно їсти, щоб виконувати свої вправи, і є, щоб відновитися після тренувань.

Ви також повинні пам'ятати про кінцеву мету. Наприклад, якщо ви намагаєтеся схуднути, вам також потрібно їсти в дефіциті.

Коротше кажучи, Їжа та тренування доповнюють один одного і повинні працювати разом.

"Не можна просто робити більше і більше вправ і їсти все менше і менше їжі. Не можна весь день бігати підтюпцем і їсти менше їжі. Так бути не може. Є багато варіантів, і ви можете вчитися і самоосвітлюватися! Вам потрібно знайти якомога більш точну інформацію або отримати допомогу особистого тренера, тому що чим більше ви знаєте про це, тим більше у вас шансів прийняти більш правильні рішення", - говорить вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти